Euregio Vogelshow

Edelzang organiseert ieder jaar in november, in het weekend van week 47, de Euregio vogelshow. Dit is een tentoonstelling met ruim 400 vogels van haar eigen leden en van leden van bevriende verenigingen en een grote verkoopklasse. De tentoonstelling vind plaats in het clubgebouw van karatevereniging Heiwa aan de Tweelenbeecke 2 te Overdinkel bij de sportvelden.

Tijdens de tentoonstelling is er een grote verloting met leuke prijzen en is er een gezellige ruimte voor een praatje, een hapje of een drankje aan de bar. 

De toegang tot de tentoonstelling is geheel gratis en er is volop parkeerruimte dus reden genoeg om eens een kijkje te komen nemen op de Euregio vogelshow!

 

De Tentoonstellingscomisie bestaat uit:

Voorzitter: B. Hengelman

Seceretaris: B Morshuis

Penningmeester: H Diepmaat

Ledencomisie: J. Hoveling R. Bossink, J. Hoveling, R. Bossink, H. Bunskoek, A. Grootenboer, A. Holtkamp, H.Notkamp, J. Schasfoort, H. Hoveling, R. Hoveling,

Euregio vogelshow 2020

De Euregio vogelshow 2020 vind plaats op:

- zaterdag 21 november van 10.00 tot 18.00 uur

- zondag 22 november van 10.00 tot 17.00 uur

- Entree is geheel gratis!

- Adres: Clubgebouw karatevereniging Heiwa, Tweelenbeecke 2, 7586 AB Overdinkel op sportpark 't Wilpelo.

- Volop gratis parkeerruimte

Catalogus Euregio Vogelshow

Er wordt een mooie catalogus uitgebracht over onze tentoonstelling met alle informatie over alle deelnemende vogels en hun kwekers. In deze catalogus is ook ruimte voor advertenties. Wilt u adverteren in de catalogus van VV Edelzang neem dan contact op via het contactformulier op onze website. In de catalogus kunt u ook de uitslagen van de tentoonstelling vinden en wie de keurmeesters zijn geweest.